Δραστηριότητες

υγραεριοκίνηση, autogas,ygraeriokinisi

Το διήμερο 30/09-01/10/2016, η GAS SERVICE βρέθηκε στην κεντρική (εντυπωσιακά αναπλασμένη!!!) Πλατεία του Άργους, όπου και έγινε η πρώτη παρουσίαση του Φυσικού Αερίου Κίνησης.
Το εντυπωσιακό μας περίπτερο, τράβηξε τα βλέμματα του κοινού της πόλης του Άργους, και βεβαίως οι Τεχνικοί μας του GAS SERVICE ΔΗΜΑΣ ήταν εκεί για να ενημερώσουν και να παρουσιάσουν το νέο αυτό εναλλακτικό καύσιμο.
Συγχρόνως, παρουσιάστηκε και η νέα Γενεάς Συσκευών Υγραεριοκίνησης BORA by ZAVOLI, με τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που παρέχει ο νέος Ηλεκτρονικός Εγκέφαλος BORA και οι νέοι Εγχυτές (Μπεκ) PANJET.
 
Το Εξουσιοδοτημένο GAS SERVICE ΔΗΜΑΣ, είχε την δυνατότητα να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα οφέλη της Αεριοκίνησης και το ολοκληρωμένο πακέτο Υπηρεσιών του Δικτύου GAS SERVICE, ενώ συγχρόνως προανείγγειλε την μεγάλη προσφορά που θα ισχύει έως και τις 30/11/2016 για όλη την Πελοπόννησο (Εγκατάσταση Συσκευής 8ης Γενεάς με τιμή 6ης Γενεάς!!!!) και θα αναδείξει και έναν τυχερό ο οποίος θα μετατρέψει εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητό του σε Υγραεριοκίνητο.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την μεγάλη Προσφορά ‘’Πέλοπας 2016’’ καθώς και για τους Όρους του Διαγωνισμού που διοργανώνει το Δίκτυο GAS SERVICE Πελοποννήσου,
μπορείτε να αντλήσετε στα κατά τόπους Συνεργεία GAS SERVICE της Πελοποννήσου.
Για το Άργος: GAS SERVICE ΔΗΜΑΣ, 1οχλμ Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, τηλ. 2751021759
argos1 argos2 argos3

 


.
.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η παρουσίαση από την εταιρία GAS SERVICE Καρύδης – Μεταξάς Ο.Ε.  στο κοινό της Κέρκυρας τα νέα συστήματα ZAVOLI puretechnology  Bora by Zavoli, συσκευές για Υγραεριοκίνηση (LPG) αλλά και για Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG).

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν πλήρως για τα οφέλη του νέου εναλλακτικού καυσίμου.

 Η εταιρία GAS SERVICE Καρύδης – Μεταξάς Ο.Ε. έχει έδρα στο 2ο Χιλ.Εθνικής Πέλεκα – Κέρκυρας και απαντά στο Τηλ: 26610 37357 

 

03 04 05 06 07

 

 

 

 

 


 

Ακόμη μια φορά, το GAS SERVICE Διαμαντόπουλος στην Ορεστιάδα, οδηγεί τις εξελίξεις της Αεριοκίνησης στην ευρύτερη περιοχή του.
 
Το διήμερο 25-26/06, με μια εντυπωσιακή παρουσία στο κέντρο της Ορεστιάδος, το GAS SERVICE Διαμαντόπουλος παρουσίασε το Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG)
και βεβαίως όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του νέου αυτού οικολογικού και συνάμα μέγιστα οικονομικού τρόπου κίνησης των οχημάτων τους.
 
Παράλληλα, το συνεργείο του Δικτύου μας, παρουσίασε και τις νέες Συσκευές 8ης γενεάς Bora by Zavoli για Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ενημερωθούν για το Ολοκληρωμένο Πακέτο Υπηρεσιών που παρέχει το Δίκτυο GAS SERVICE σε κάθε
Εγκατάσταση Συσκευής Αεριοκίνησης.
 
Το Συνεργείο GAS SERVICE Διαμαντόπουλος, ένας εκ των βασικότερων πυλώνων του Δικτύου GAS SERVICE στον ελλαδικό χώρο, συνεχώς πρωτοπορεί και καινοτομεί ώστε να οδηγεί τις εξελίξεις.
 
Με δύο αυτοκίνητα μετατροπής σε CNG, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να δούνε ιδίας όμμασι μια μετατροπή ενός οχήματος σε Φυσικό Αέριο και βεβαίως να κατανοήσουν πλήρως την απίστευτη οικονομία που το CNG παρέχει στην κίνηση των οχημάτων.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Συνεργείο GAS SERVICE Διαμαντόπουλος στο 2552028300.

 

orestiada_2 orestiada_3 orestiada_4

 


Ολοήμερο σεμινάριο στους μαθητές των ΤΕΙ Ευόσμου Θεσσαλονίκης (Μηχανοτρονικής) παραγματοποιήθηκε από τον Ιωάννη Κέστη μηχανολόγο, στην έδρα της μεγαλύτερης εταιρίας αερίων καυσίμων στην Ελλάδα την GAS THEODOROU.
Η GAS THEODOROU, πάντα στο πλευρό των νέων Μηχανικών της πόλης μας, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των Καθηγητών τους για μια πιο ολοκληρωμένη
και συνάμα επαγγελματική προσέγγιση στο πεδίο της εκπαίδευσής των μελλοντικών μας συναδέλφων.
 
Κατά την παρουσία των φοιτητών, έλαβε χώρα παρουσίαση των Εγκαταστάσεων Υγραεριοκίνησης και Φυσικού Αερίου Κίνησης σε αυτοκίνητα,
καθώς και μια λεπτομερείς ενημέρωση πάνω στην Ρύθμιση των Συστημάτων.
Συγχρόνως, παρουσιάστηκαν όλα τα χαρακτηριστικά των δύο εναλλακτικών καυσίμων, ώστε να γίνουν κατανοητά τα πλεονεκτήματα που αυτά προσφέρουν στους καταναλωτές.

 

 

 


 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GAS THEODOROU στην Έκθεση Αντίκας Αυτοκινήτου που έλαβε χώρα 22-25/04 στο MEC Παιανίας.
Το μεγάλο δώρο που κλήρωνε η εταιρία μας, μια Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης νέας γενεάς Bora by Zavoli εντελώς δωρέαν για τον νικητή, καθώς και οι μεγάλες προσφορές που παρείχε κατά την διάρκεια της Έκθεσης προς κάθε ενδιαφερόμενο, μετέτρεψαν το Περίπτερο της GAS THEODOROU
σε σημείο αναφοράς της Έκθεσης.
 
Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες παρουσιάσεις της GAS THEODOROU και του Δικτύου GAS SERVICE ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
ygraeriokinisi_1 ygraeriokinisi_2   ygraeriokinisi_5

infacoma
infacoma1 infacoma2

INFACOMA1

agrotika

 


 

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η παρουσία της εταιρίας και του Συνεργείου της Λαμίας GAS SERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ, στην Έκθεση της Λαμίας που λαμβάνει χώρα το διάστημα 09-17/05/2015.
Το περίπτερό μας, με σύγχρονο design παρουσίασε τη Νέα Συσκευή Bora by ZAVOLI, συσκευή Αεριοκίνησης 8ης γενεάς με τον νέο, καινοτόμο Εγκέφαλο Αερίου Bora και τους νέους Εγχυτές PANJET.
 
Συγχρόνως, για πρώτη φορά στη Λαμία, παρουσιάστηκε το Φυσικό Αέριο Κίνησης, το γνωστό CNG, ένα νέο εναλλακτικό καύσιμο που σύντομα, και με την έναρξη λειτουργίας τους 1ου Πρατηρίου CNG στη Λαμία, θα παρέχει τα τεράστια οφέλη εξοικονόμησης στους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής.
 
Ακόμη μια φορά, η εταιρία μας έδειξε πως συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση του τοπικού κοινού κάθε περιοχής, προσδοκώντας στην παρουσίαση της ολοκληρωμένης μας πρότασης πάνω στην εξοικονόμηση όλων όσως μας εμπιστεύονται.

 


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της GAS THEODOROU και των Συνεργείων GAS SERVICE Αττικής στην Έκθεση Αεριοκίνησης στο Περιστέρι, το τριήμερο 17-19/04/2015.
Η εταιρία μας, σε ένα εντυπωσιακό Περίπτερο, παρουσίασε τα νέα Συστήματα Bora by Zavoli, συσκευές για Υγραεριοκίνηση αλλά και για Φυσικό Αέριο Κίνησης, αλλά συγχρόνως παρουσίασε και τις Δεξαμενές Φυσικού Αερίου Κίνησης (CNG) Τύπου 1 και Τύπου 4, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας να ενημερωθούν πλήρως από τα οφέλη του νέου εναλλακτικού καυσίμου καθώς και των ιδιαιτεροτήτων του.
Στο περίπτερό μας, όλη η ομάδα στελεχών της GAS SERVICE, συνεπικουρούμενη από τον κ. Mauro Gamberini, Υπεύθυνο Τεχνικό στο Τμήμα Σχεδιασμού & Υποστήριξης της ZAVOLI puretechnology, έδωσε το καλύτερό της εαυτό για να εξυπηρετήσει στο μέγιστο βαθμό τους επισκέπτες μας και να καλύψει τις προκρίσεις και προβληματισμούς τους πάνω στην Υγραεριοκίνηση, στη Φυσικό Αέριο Κίνησης αλλά και στο μεγάλο ερώτημα των περισσοτέρων »ποιό καύσιμο να επιλέξω για το αυτοκίνητό μου;».
Τα Συνεργεία Αττικής GAS SERVICE Boulekos και GAS THEODOROU Μεσογείων κάλυψαν κάθε ανάγκη και ερώτηση των ενδιαφερομένων, και πλέον αναμένουν τους ενδιαφερόμενους από τις έδρες τους για μια πιο αναλυτική παρουσίαση των προτάσεών μας πάνω στα δικά τους οχήματα.
Η GAS THEODOROU θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες του Περιπτέρου μας, αλλά και όλους τους Συνεργάτες-Μέλη του Δικτύου GAS SERVICE που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επόμενος σταθμός μας, η Έκθεση της Λαμίας το Μάιο.