Κουραστήκατε να τρέχετε συνεχώς στο συνεργείο σας, για τα προβλήματα που σου δημιουργεί συνεχώς το Υγραέριο;

 

Επικοινωνήστε με το Εξειδικευμένο Συνεργείο της GAS THEODOROU (τηλ. 2310523131) και κλείστε ραντεβού να ελέγξουμε το αυτοκίνητό σας.

 

Οι Έμπειροι Τεχνικοί της GAS THEODOROU αναλαμβάνουν την Συντήρηση και την Επισκευή παντός τύπου Συστημάτων Αεριοκίνησης.

Ακόμη και σε περίπτωση που τα προβλήματα οφείλονται στην ποιότητα του Συστήματος, η εταιρία GAS THEODOROU σας προτείνει την Επιλογή της «Απόσυρσης Παλιάς Συσκευής»

Αν το σύστημα υγραεριοκίνησης που έχετε, δεν καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές λειτουργίας του Κινητήρα του αυτοκινήτου σας, τότε τα προβλήματα δυσλειτουργίας και οι βλάβες θα είναι μια καθημερινότητα για εσάς.

 

Αν λοιπόν κουραστήκατε να τρέχετε συνεχώς στο συνεργείο σας για τα προβλήματα που σας δημιουργεί συνεχώς το σύστημα Υγραεριοκίνησης που έχετε στο αυτοκίνητό σας, υπάρχει λύση.

 

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ από την GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE.

Απέσυρε άμεσα την παλαιά (δυσλειτουργική ή προβληματική) Συσκευή Υγραεριοκίνησης και αντικατέστησέ την με Συσκευή Νέας Τεχνολογίας Bora by ZAVOLI, λαμβάνοντας την Εγγύηση του Δικτύου GAS SERVICE.

 

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ από 371,00€!!!!

Επικοινώνησε στο 2310523131 ή στο info@autogas.gr και ζήτα προσφορά για την Απόσυρση του παλιού σου Συστήματος Υγραεριοκίνησης.

  • Αντικατάσταση Παλαιάς Συσκευής με Συσκευή Νέας Γενεάς Bora by Zavoli

 

  • Γραπτή Εγγύηση για τη Νέα Συσκευή και για την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα

 

  • After Sale Service σε όλα τα Συνεργείου του Δικτύου GAS SERVICE

 

 Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και αφορούν Κόστος Επανεγκατάστασης μπροστά μέρους Συστήματος, κρατώντας το πίσω μέρος της προηγούμενης εγκατάστασης ως έχει.

 

Για την Απεγκατάσταση παλιού μπροστά συστήματος, όταν αυτό απαιτείται, υπάρχει extra χρέωση 100€