Μπες και εσύ στο δίκτυο Gas Service

Μπες και εσύ στο δίκτυο Gas Service

Γίνε τώρα Ειδικός στην Αεριοκίνηση. Εξασφάλισε επαγγελματική επιτυχία.
Εκπαιδεύσου από έμπειρους τεχνικούς απευθείας από τη ZAVOLI, τον κορυφαίο ευρωπαϊκό οίκο Αεριοκίνησης και την GAS THEODOROU, την μεγαλύτερη εταιρία Αεριοκίνησης στην Ελλάδα.
 
Η τοποθέτηση υγραεριοκίνησης απαιτεί εξειδίκευση, τόσο για την ασφάλεια των πελατών σου, όσο για εσένα και για τους εργαζομένους σου.
 
Το Δίκτυο Gas Service σου εξασφαλίζει:
 
Εκπαίδευση-Υποστήριξη:  Έμπειροι τεχνικοί απευθείας από τον ευρωπαϊκό οίκο ZAVOLI καθώς και Έλληνες τεχνικοί της Gas Service φροντίζουν για τη σίγουρη και ασφαλή εκπαίδευσή σου και την απόκτηση πιστοποίησης τεχνικού υγραεριοκίνησης. Συγχρόνως, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης δύναται να σε εξυπηρετήσει σε κάθε περίπτωση, μέσω δικτυακών ή τηλεφωνικών μέσων.
 
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
Θεωρία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πλήρη υποστήριξη έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού.
Πρακτική εκπαίδευση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με απόκτηση εμπειρίας σε διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων.
 
Εξοπλισμό:
Εξειδικευμένο στέλεχος της Gas Service φροντίζει για την οργάνωση του συνεργείου σου ως Συνεργείου Αεριοκίνησης, παρέχοντας τα απολύτως απαραίτητα εργαλεία που θα χρειασθείς και αποφεύγοντας τις περιττές δαπάνες.
 
Υλικό προβολής – σήμανσης και ένδυσης:
To τμήμα marketing της Gas Service, μελετώντας τις ανάγκες των συνεργατών του δικτύου έχει οργανώσει και διαθέτει υλικό προβολής, σήμανσης και ένδυσης για την ανάδειξη του συνεργείου τοποθέτησης υγραεριοκίνησης και για την κοινή και αναγνωρίσιμη εικόνα των τεχνικών της.
 
Διαφήμιση:
H οργανωμένη και συνεχής διαφημιστική προβολή του Gas Service εξασφαλίζει συνεχή διέλευση πελατών στα συνεργεία του δικτύου.
 
Έντυπο και οπτικοακουστικό προωθητικό υλικό:
Για την ενίσχυση της προβολής και την υποστήριξη των πωλήσεων σου στην περιοχή σου.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.