Χωρίς κατηγορία
3 Φεβρουαρίου 2018
  • By .
νεα απο την υγραεριοκινηση autogas gas service συστήματα αεριοκινησης υγραεριοκινησης autogas bora by zavoli bora direct αεριοκινησης υγραεριοκινηση zavoli lpg cng gas thepdorou

Gas Theodorou νέα

Νέο Συνεργείο του Δικτύου GAS SERVICE / ZAVOLI στην Κέρκυρα.

Περισσότερα…

Η GAS THEODOROU® συμμετέχει και αυτή την χρονιά, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

δεθ2018

.. Νέοι Εγχυτές (Μπεκ) Αερίου PANJET.

taxitita

Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, συνεχίζει να καινοτομεί στην τεχνολογία Αεριοκίνησης. Οι νέοι Εγχυτές Αερίου PANJET , Εγχυτές Τύπου Injection, είναι εδώ και μας δείχνουν το μέλλον της Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης)

Νέος Εγκέφαλος Bora S-32

Το μέλλον είναι εδώ.

bora_2017

Ο ιταλικός κολοσσός Αεριοκίνησης ZAVOLI pure technology, ακόμη μια φορά δείχνει το μέλλον στην τεχνολογία Αεριοκίνησης.

Περισσότερα…….

Ενημέρωση προς κατόχους αεριοκίνητων οχημάτων:

Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ 4856/6Β/29-12-2017, αλλάζει η διαδικασία Ελέγχων των Αεριοκίνητων (Υγραεριοκίνηση ή Φυσικό Αέριο Κίνησης) οχημάτων,
από 22 Φεβρουαρίου 2018.

Περισσότερα…….

Νέο GAS THEODOROU στον Πειραιά.

autogas peiraias

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου GAS THEODOROU που θα εξυπηρετεί τις ευρύτερες περιοχές της Νίκαιας και του Πειραιά.
Το νέο μας συνεργείο βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου και Μουρούζη, Νίκαια και απαντάει στο τηλέφωνο 2104914321.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS THEODOROU στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

deth

Χιλιάδες επισκέπτες, φιλοξενήθηκαν στο Περίπτερό μας και ενημερώθηκαν από τους Εξειδικευμένους Τεχνικούς της GAS THEODOROU για την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρίας μας πάνω στην Αεριοκίνηση.

Περισσότερα……

‘‘ Προσφορά Bring a Friend Καλοκαιριού 2017 ’’

bring a friend offer summer2017

Τοποθέτησε Σύστημα BORA by ZAVOLI στο Δίκτυο GAS SERVICE, φέρε ένα φίλο σου μέσα στις επόμενες 30ημέρες και κέρδισε 100€ από το αρχικό κόστος Εγκατάστασης.

Περισσότερα…….

Εσύ θα ‘‘καταπιείς’’ ξανά την νέα αύξηση της βενζίνης! Από την 1η Ιανουαρίου 2017, ο νέος φόρος ειδικής κατανάλωσης που επιβλήθηκε στα καύσιμα, εκτόξευσε τις τιμές των καυσίμων κίνησης στα ύψη.

petrol-price

Η Συσκευή BORA διαθέτει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζονται σε:

-Νέο Αναβαθμισμένο Λογισμικό, με δυνατότητα αυτό-διάγνωσης και αυτό-ρύθμισης.
-Νέοι Εγχυτές Υγραερίου (μπεκ) με δυνατότητα ρύθμισης ένα προς ένα
-Απουσία Αισθητήρα Υγραερίου-ρυθμίσεις μέσω το Αισθητήρα του ίδιου του αυτοκινήτου

Η νέα συσκευή Bora Zavoli αλλάζει την εποχή της Υγραεριοκίνησης.

Ακολουθήστε την!!

bora bora by zavoli bora direct αεριοκινησης υγραεριοκινηση autogas υγραεριοκίνηση αεριοκίνηση gas service zavoli lpg cng gas thepdorou autogas

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΄΄ ΠΕΛΟΠΑΣ 2016 ΄΄

Η GAS THEODOROU & τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE Πελοποννήσου, ανακοινώνουν πως έως 30/11/2016, θα ισχύει ειδική τιμή προσφοράς για όσους σπεύσουν να τοποθετήσουν Συσκευή Υγραεριοκίνησης ZAVOLI.

autogas peloponisos

Και ο Φερεντίνος πέρασε από το Περίπτερο της GAS THEODOROU και ¨άκουσε τι του είπαμε¨ για το Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG) και την συνεργασία μας με την ΔΕΠΑ πάνω σε Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου σε αυτοκίνητα.

ekthesi 2016

Η GAS THEODOROU συμμετέχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από 10/09 έως 18/09.
Θα μας βρείτε σε 3 σημεία:
α) Περίπτερο Νο14, Stand 19
β) Εξωτερικός χώρος Περιπτέρου Νο14
γ) Εξωτερικός χώρος Περιπτέρου Νο8, Stand 1

Εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας θα βρίσκεται και στα τρία σημεία, για να σας ενημερώσει για τα οφέλη της Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνηση και Φυσικό Αέριο Κίνησης)
καθώς και για τις Συσκευές Νέας Γενεάς BORA by ZAVOLI.
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης, για όσους ενδιαφερόμενους θα κλείσουν το ραντεβού τους για μετατροπή του οχήματός τους σε Υγραεριοκίνητο,
θα παρέχονται απίστευτες προσφορές για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης για το κοινό:
Δευτ-Παρ 16:00-22:00
Σαβ-Κυρ 10:00-22:00

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του νέου Συνεργείου GAS SERVICE στην Ιστιαία Ευβοίας.Το νέο Συνεργείο του Δικτύου GAS SERVICE, με την παρουσία του Διευθυντή της GAS SERVICE κ. Αδάμ Μουστάκα, βρέθηκε το διήμερο 02-03/09 στην Ιστιαία για να ενημερώσει τους επισκέπτες για την Αεριοκίνηση αλλά και τα Οφέλη της Ολοκληρωμένης πρότασης του Δικτύου GAS SERVICE.

Παράλληλα, το κοινό που βρέθηκε εκεί, είχε την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί για το νέο εναλλακτικό καύσιμο CNG (Φυσικό Αέριο Κίνησης), μιας που η GAS SERVICE είχε ένα αυτοκίνητο με μετατροπή σε CNG ως ζωντανό δείγμα. Το νέο μέλος του Δικτύου, GAS SERVICE Πετράκος βρίσκεται στο Περιφαιριακό Ιστιαίας, στον Κόμβο Αγίου Γεωργίου και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο 2226054939….

Η GAS THEODOROU επίσημος συνεργάτης της ΔΕΠΑ για το Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG)

H GAS THEODOROU και τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, ορίστηκαν ως Επίσημοι και Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες Συσκευών Φυσικού Αερίου Κίνησης από την ΔΕΠΑ, μέσω των προγραμμάτων αξιολόγησης που διοργάνωσε ο Φορέας Φυσικού Αερίου σε συνεργασία με την TUV Austria.

Η ΔΕΠΑ διοργάνωσε το προηγούμενο διάστημα μία ανοιχτή πρόσκληση ελέγχου & αξιολόγησης Συνεργείων Αεριοκίνησης, με στόχο να ενταχθούν στο Δίκτυο των Επίσημων Συνεργατών της ΔΕΠΑ για τα προγράμματα προώθησης του Φυσικού Αερίου Κίνησης που ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον η ΔΕΠΑ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η GAS THEODOROU δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια πανστρατιά.

Πρώτη από όλους, και με την διασφάλιση που παρέχει το όνομά της αλλά και τα παραπάνω από 40χρόνια εξειδίκευσης στην Αεριοκίνηση, έσπευσε να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της ΔΕΠΑ, θέτοντας εαυτό της μπροστάρη σε αυτή την διαδικασία προώθησης της Αγοράς CNG στην Ελλάδα.

Μαζί με τα υπόλοιπα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, αποτελούμε τους Επίσημους Συνεργάτες της ΔΕΠΑ για Εγκαταστάσεις – Συντηρήσεις Συσκευών Φυσικού Αερίου Κίνησης, έχοντας ως εφόδια:

. τις κορυφαίες Συσκευές CNG ZAVOLI pure technology

. After Sale Service σε όλα τα συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE

. Εγχειρίδιο Εγγύησης και Συντήρησης με μοναδικό Serial Number

Για το επόμενο διάστημα, και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ορισμού του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών, η ΔΕΠΑ θα ανακοινώσει τις προωθητικές ενέργειές της για την ανάπτυξη του CNG στην ελληνική αγορά. Συντονιστείτε με την GAS THEODOROU και το Δίκτυο GAS SERVICE για να ενημερωθείτε άμεσα για τις προωθητικές ενέργειες της ΔΕΠΑ (επιδότηση εγκαταστάσεων, επιδότηση καυσίμου, κτλ).

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ