fbpx
GAS THEODOROU
19Σεπ, 17 19 Σεπτεμβρίου 2017Νέα
  • By .

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της GAS THEODOROU στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες επισκέπτες, φιλοξενήθηκαν στο Περίπτερό μας και ενημερώθηκαν από τους Εξειδικευμένους Τεχνικούς της GAS THEODOROU για την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρίας μας πάνω στην Αεριοκίνηση.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήσαμε για την φετινή μας παρουσία, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δούνε από κοντά οχήματα μετατροπής σε Υγραεριοκίνηση και Φυσικού Αερίου Κίνησης, ενώ συγχρόνως το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας τους ενημέρωναν διεξοδικά και αναλυτικά για τα οφέλη της μετατροπής σε εναλλακτικό καύσιμο – Υγραέριο ή Φυσικό Αέριο Κίνησης.

Ακόμη μια χρονιά, συναντήσαμε παλιούς φίλους και δημιουργήσαμε και νέους, μιας και πολλοί εκ των επισκεπτών, επωφελήθηκαν της σπουδαίας προσφοράς της εταιρίας μας για μετατροπή του αυτοκινήτου τους, κλείνοντάς της μέσα στο χώρο του Περιπτέρου μας.

Δυστυχώς βεβαίως, ακόμη μια φορά γνωρίσαμε και πολλούς που αν και κάτοχοι υγραεριοκίνητων οχημάτων, μας ενημέρωσαν για προβλήματα δυσλειτουργίας ή ακόμη και βλαβών που τους δημιούργησε το κακής ποιότητας σύστημα που επέλεξαν. Η εταιρία μας, και σε αυτή την περίπτωση, ενημέρωσε τους άτυχους (αδόκιμος όρος μιας και η αρχική επιλογή ήταν δική τους), για την δυνατότητα αντικατάστασης της παλαιάς δυσλειτουργικής τους συσκευής αεριοκίνησης, με τα νέα, σύγχρονα συστήματα BORA by ZAVOLI και την ωφέλεια που αυτά παρέχουν στην λειτουργία του Κινητήρα (Πολιτική Απόσυρσης).

Σε κάθε μας δημόσια παρουσία σε Εκθέσεις Κλαδικές ή Διεθνείς, ως GAS THEODOROU πρωταρχικό στόχο έχουμε την πλήρη ενημέρωση προς το κοινό, το τι ακριβώς σημαίνει ‘’μετατροπή σε Αεριοκίνηση’’, ποια είναι τα οφέλη της, αλλά και τι κίνδυνοι ελλοχεύουν από μια λανθασμένη ή βεβιασμένη επιλογή συστήματος ή συνεργείου τοποθέτησης για την λειτουργία του Κινητήρα.

Ενδεικτικό της σοβαρής προσέγγισης που κάνουμε ως εταιρία που ασχολείται αποκλειστικά με τις μετατροπής αεριοκίνησης, είναι και το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, είμαστε η μοναδική εταιρία Αεριοκίνησης που συμμετέχουμε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μια έκθεση που τα πρώτα χρόνια της αεριοκίνησης ήταν γεμάτη από συνεργεία που διαφήμιζαν την ‘’εμπειρία’’ τους πάνω στις μετατροπές.

Τα χρόνια και η Αγορά, έδειξαν και απέδειξαν πως η Αεριοκίνηση είναι μια πολύ σοβαρή επέμβαση και πως μόνο οι Επαγγελματίες μπορούν να κρατηθούν στο χώρο. Η ολοκληρωμένη πρόταση της GAS THEODOROU παραμένει η πιο αξιόπιστη πρόταση πάνω στην Αεριοκίνηση, λαμβάνοντας την αναγνώριση από ιδιώτες και επαγγελματίες.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες του Περιπτέρου μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί σας, σε επόμενες εκθέσεις και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.