fbpx
JET20
24Σεπ, 21 24 Σεπτεμβρίου 2021Αεριοκίνηση
  • By Art World

Κορυφαίοι Εγχυτές Αεριοκίνησης

Η σειρά Συστημάτων Αεριοκίνησης ZAVOLI, χρησιμοποιεί μια τεράστια γκάμα Εγχυτών (Μπεκ) Αεριοκίνησης, αναλόγως τον εκάστοτε Κινητήρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας τους.

Η νέα Γενεά Εγχυτών JET-20 και ΙΝ03/ΗΑΝΑ είναι μονοί Εγχυτές (όχι μπεκιέρες), κάτι που διευκολύνει τόσο την τοποθέτηση όσο και την μελλοντική αντικατάσταση.

Οι δύο τύποι Εγχυτών (παλμικοί και Ηλεκτροβαλβίδες) έχουν τις ίδιες ταχύτητες λειτουργίας, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και βελτιωμένη κατανάλωση (σε σχέση με προηγούμενες γενεές εγχυτών).

Η διαφορά των δύο τύπων Εγχυτών, έγκειται αποκλειστικά και μόνο στην διάρκεια ζωής τους και στην δυνατότητα επισκευής.

Τα παλμικού τύπου Μπεκ (ΙΝ03/ΗΑΝΑ), έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά δεν επισκευάζονται, απλά αντικαθιστούνται όταν κλείνει ο κύκλος ζωής τους. Τοποθετούνται σε όλες τις εκδόσεις Συστημάτων, Έμμεσου ή Άμεσου Ψεκασμού, για 3κύλινδρους, 4κυλινδρους, 5κύλινδουρς, 6κύλινδρους & 8κύλινδρους Κινητήρες, σε Μπεκιέρες (ΙΝ03) ή ανά μονάδα (ΗΑΝΑ)

jet_20

Οι Εγχυτές Τ-37 είναι σε μορφή Μπεκιέρας και διατίθενται με δυνατότητα 3κύλινδης, 4κύλινδρης ή 2 x 2πλή μπεκιέρας. Είναι απλοί Εγχυτές Αεριοκίνησης, που συνοδεύουν τις οικονομικές προτάσεις της ZAVOLI σε 3κύλινδρους ή 4κύλινδρους απλούς ατμοσφαιρικούς Κινητήρες.

ΙΝ03_ΗΑΝΑ

Τα μπεκ τύπου Ηλεκτροβαλβίδας JET-20 , επιδέχονται νωρίτερα (χρονικά ή χιλιομετρικά) έλεγχο αλλά επισκευάζονται, με πολύ μικρό κόστος – η επισκευή δε, ανανεώνει πλήρως την διάρκεια ζωής τους. Οι Εγχυτές είναι μονοί, και τοποθετούνται σε όλους τους Κινητήρες (3-4-5-6-8cyl) σε μια μεγάλη γκάμα συνδεσμολογίας, επιτυγχάνοντας καλή αισθητική αναλόγως τον Κινητήρα έκαστου οχήματος.

Η επανάσταση στους Εγχυτές Αεριοκίνησης (για Υγραεριοκίνηση / LPG / Autogas ή για Φυσικό Αέριο Κίνησης / CNG) από την ZAVOLI και την GAS THEODOROU

jet_20

Η νέα σειρά Εγχυτών (Μπεκ) Αεριοκίνησης JET20 & IN03 από την ZAVOLI άνοιξε μια νέα οπτική στους Εγχυτές Αεριοκίνησης. Οι νέοι Εγχυτές μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο εξελιγμένες απαιτήσεις της αγοράς, με πολλαπλά οφέλη τόσο στην πρακτικότητα της εγκατάστασης (ελκυστικός σχεδιασμός & ανεξάρτητη κατασκευή) όσο και τις υψηλές επιδόσεις (πολύ γρήγοροι κύκλοι ανοίγματος-κλεισίματος).

Η σειρά Εγχυτήρων (μπεκ) ZAVOLI έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τη ροή αερίου που προέρχεται από τον Ρυθμιστή Πίεσης με δυνατότητα λειτουργίας σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Όταν ο εγχυτήρας είναι ενεργοποιημένος, η ροή αερίου μεταφέρεται στον κινητήρα μέσω ενός σωλήνα στερεωμένου στην πολλαπλή εισαγωγής στην πλευρά της κεφαλής του κινητήρα.

IN03
mpek

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εγκατάσταση εγχυτήρων JET20 τόσο ευέλικτη είναι η ‘’αρχιτεκτονική’’ τους: ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα, μπορεί να συναρμολογηθούν ξεχωριστά, είτε σε ανά μονάδα είτε σε ζεύγη κτλ.

Οι σύνδεσμοι είναι αεροστεγείς και έχουν βαθμολογία προστασίας IP 54. Όλα τα εξαρτήματα είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα 10R-02 (Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) 67R-01 (για Υγραεριοκίνηση / LPG / Autogas) & 110R-01 (για Φυσικό Αέριο Κίνησης / CNG) – οι ίδιοι Εγχυτές δύναται να λειτουργήσουν και σε Σύστημα Υγραεριοκίνησης / LPG / Autogas και σε Σύστημα Φυσικού Αερίου / CNG.

Η σειρά Εγχυτών αποτελείται από:

  1. JET20σε διάφορους συνδυασμούς συνδεσμολογίας
  2. IN03σε σειρά Rail
  3. PANJET : Εγχυτές για τη σειρά Alisei Direct/Dual-JET

Η ταχύτητα λειτουργίας των νέων Εγχυτών JET20 & IN03 εντυπωσιάζει όλους τους Ειδικούς του χώρου της Αεριοκίνησης. Παραθέτουμε ένα video όπου συγκρίνονται οι ταχύτητες λειτουργίας Εγχυτών Αεριοκίνησης διαφόρων εταιριών, με τους νέους Εγχυτές να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη μελέτη.

Οι Εγχυτές Αεριοκίνησης ZAVOLI JET20 & IN03 διατίθενται στην Ελλάδα από τον Αποκλειστικό & Επίσημο Αντιπρόσωπο της εταιρίας ZAVOLI s.rl. (Όμιλος Westport) GAS THEODOROU www.autogas.gr

μπεκ υγραερίου

Νέα σειρά Μπεκ Αερίου - Εγχυτών Αεριοκίνησης PAN JET.

Η επανάσταση στα Μπεκ Αερίου – Εγχυτές Αεριοκίνησης (για Υγραεριοκίνηση / LPG / Autogas ή για Φυσικό Αέριο Κίνησης / CNG) από την ZAVOLI και την GAS THEODOROU

Η νέα σειρά Εγχυτών (Μπεκ) Αεριοκίνησης PANJET από την ZAVOLI άνοιξε μια νέα οπτική στους Εγχυτές Αεριοκίνησης. Οι Εγχυτές PANJET μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο εξελιγμένες απαιτήσεις της αγοράς, με πολλαπλά οφέλη τόσο στην πρακτικότητα της εγκατάστασης (ελκυστικός σχεδιασμός & ανεξάρτητη κατασκευή) όσο και τις υψηλές επιδόσεις (πολύ γρήγοροι κύκλοι ανοίγματος-κλεισίματος).

PAN JET

Ο εγχυτήρας PAN JET έχει σχεδιαστεί για να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τη ροή αερίου που προέρχεται από τον Ρυθμιστή Πίεσης με δυνατότητα λειτουργίας σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Όταν ο εγχυτήρας είναι ενεργοποιημένος, η ροή αερίου μεταφέρεται στον κινητήρα μέσω ενός σωλήνα στερεωμένου στην πολλαπλή εισαγωγής στην πλευρά της κεφαλής του κινητήρα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εγκατάσταση εγχυτήρων JET τόσο ευέλικτη είναι η ‘’αρχιτεκτονική’’ τους: ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα, μπορεί να συναρμολογηθούν ξεχωριστά, είτε σε ανά μονάδα είτε σε ζεύγη κτλ.

PANJET

Οι σύνδεσμοι είναι αεροστεγείς και έχουν βαθμολογία προστασίας IP 54. Όλα τα εξαρτήματα είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα 10R-02 (Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα) 67R-01 (για Υγραεριοκίνηση / LPG / Autogas) & 110R-01 (για Φυσικό Αέριο Κίνησης / CNG) – οι ίδιοι Εγχυτές δύναται να λειτουργήσουν και σε Σύστημα Υγραεριοκίνησης / LPG / Autogas και σε Σύστημα Φυσικού Αερίου / CNG.

Η σειρά Εγχυτών αποτελείται από:

  1. PANJET st: Εγχυτές για τη σειρά ECU Alisei & Ghibli
  2. PANJET MY: Εγχυτές για τη σειρά ECU BORA
  3. PANJET H-40: Εγχυτές για τη σειρά Alisei Direct

Η ταχύτητα λειτουργίας των νέων Εγχυτών PANJET εντυπωσιάζει όλους τους Ειδικούς του χώρου της Αεριοκίνησης. Παραθέτουμε ένα video όπου συγκρίνονται οι ταχύτητες λειτουργίας Εγχυτών Αεριοκίνησης διαφόρων εταιριών, με τους νέους Εγχυτές να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη μελέτη.

Οι Εγχυτές ΑεριοκίνησηςΜπεκ Αερίου PANJET διατίθενται στην Ελλάδα από τον Αποκλειστικό & Επίσημο Αντιπρόσωπο της εταιρίας ZAVOLI s.rl. (Όμιλος MTM – Westport) GAS THEODOROU www.autogas.gr

προσφορα autgas theodorou υγραεριοκηνηση αεριοκινηση gas service