fbpx
Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE και της ΔΕΠΑ
22Απρ, 16 22 Απριλίου 2016Νέα
  • By Art World
Η GAS THEODOROU, ως Επίσημος και Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας εταιρίας Συσκευών Φυσικού Αερίου Κίνησης (CNG), επιλέχθηκε ως Επίσημος Συνεργάτης της ΔΕΠΑ για τα Σεμινάρια που διοργανώνει πάνω σε Εγκαταστάσεις Συσκευών Φυσικού Αερίου.
Την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015, η GAS THEODOROU , μέσω των Σεμιναρίων Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η ΔΕΠΑ σε συνεργασία με την TUV Austriaπαρουσίαση τις Συσκευές CNG της εταιρίας ZAVOLI στους Επαγγελματίες Εγκαταστάτες Συσκευών Φυσικού Αερίου, καθώς και τις Δεξαμενές CNG που η GAS THEODOROU εισάγει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.
Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας ανέλυσε διεξοδικά τα πλεονεκτήματα της νέας Ηλεκτρονικής Μονάδος BORA by Zavoli, καθώς παρουσίασε αναλυτικά την ακρίβεια που αυτή παρέχει στην Λειτουργία του Κινητήρα με Φυσικό Αέριο Κίνησης.
Συγχρόνως, το Εμπορικό Τμήμα της εταιρίας μας, παρουσίασε σε όλους τους εκπαιδευόμενους την μεγάλη ποικιλία Δεξαμενών CNG που η GAS THEODOROU  εισάγει για την ελληνική αγορά, ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη για κάθε αυτοκίνητο.
Στο πρώτο Group Εκπαίδευσης που επέλεξε η ΔΕΠΑ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, το οποίο έχει αναγνωριστεί και από την ΔΕΠΑ, και από την TUV Austria αλλά κυρίως από το καταναλωτικό κοινό της ελληνικής αγοράς, τόσο για τον Επαγγελματισμό του, όσο κυρίως από το πακέτο Ολοκληρωμένων Λύσεων πάνω στην Αεριοκίνηση που προσφέρει.
Συνεργεία του Δικτύου GAS SERVICE, παρευρέθηκαν στο α’ group εκπαίδευσης της ΔΕΠΑ, και πλέον θεωρούνται Επίσημοι Συνεργάτες της ΔΕΠΑ για τις ευρύτερες περιοχές που λειτουργούν σήμερα Πρατήρια Ανεφοδιασμού Φυσικού Αερίου Κίνησης (Αθήνα, Λάρισα, Λαμία, Θεσσαλονίκη)