fbpx
autogas

Υγραεριοκινηση - Αεριοκινηση

Τι να προσέχω πριν επιλέξω να μετατρέψω το αυτοκίνητό μου σε Αεριοκίνητο (Υγραεριοκινηση ή Φυσικό Αέριο Κίνησης).

Τα έβαλες κάτω, τα μέτρησες, τα υπολόγισες, έκανες τις προσθαφαιρέσεις σου και κατέληξες πως αν θέλεις να συνεχίσεις να κινείς το αυτοκίνητό σου, πρέπει να το μετατρέψεις σε Αεριοκίνητο, είτε δηλαδή να κινείται με Υγραέριο  (Υγραεριοκινηση), είτε με Φυσικό Αέριο (Αεριοκινηση).
Τι κάνεις από εδώ και πέρα;
Που απευθύνεσαι;
Με τι κριτήρια επιλέγεις το Σύστημα ή το Συνεργείο που θα εμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου για την μετατροπή;

Η GAS THEODOROU σας παραθέτει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να διασφαλίσετε πως η επιλογή σας θα είναι όσο αποδοτική ευελπιστείτε.

συστήματα αεριοκινησης υγραεριοκινησης autogas bora by zavoli bora direct αεριοκινησης υγραεριοκινηση autogas υγραεριοκίνηση αεριοκίνηση gas service zavoli lpg cng gas thepdorou
Υγραεριοκίνηση η Φυσικό Αέριο Κίνησης

Συνεργείο Επιλογής για Υγραεριοκινηση η Φυσικό Αέριο Κίνησης

Το Συνεργείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει την απαραίτητη Άδεια για Εγκαταστάσεις όπως επίσης και την απαραίτητη Πιστοποίηση για τα Συστήματα που σας προτείνει (Υγραεριοκινηση ή Φυσικό Αέριο Κίνησης).
Συγχρόνως, θα πρέπει να σας διασφαλίζει ως προς την εμπειρία και την τεχνογνωσία του πάνω στο αντικείμενο.

Εγγύηση για την Εγκατάσταση

Κατά την διάρκεια της έρευνας Αγοράς που θα διεξάγετε, θα ακούσετε και θα ενημερωθείτε για δεκάδες διαφορετικές προτάσεις συστημάτων, τιμών, προσφορών και ‘’ευκαιριών’’ τόσο για υγραεριοκινηση και για αεριοκινηση

Μην θέσετε ως πρωταρχικό κριτήριο την φθηνότερη τιμή.
Εν αντιθέσει, ζητήσετε να ενημερωθείτε για το τι δυνατότητα λειτουργίας έχει το συγκεκριμένο σύστημα που σας προτείνουν με το κινητήρα που έχει το αυτοκίνητό σας, πόσο καλύπτει και σε τι ποσοστό την λειτουργία του, σε ποιο φάσμα λειτουργίας ώστε να κατανοήσετε αν όντως το σύστημα που σας προτείνουν συνάδει με τις προδιαγραφές λειτουργίας του συγκεκριμένου κινητήρα.
Μην μείνετε στην ‘’εγγύηση που σας παρέχει ο Εγκαταστάτης’’. Ζητήστε να μάθετε τι καλύπτει αυτή η Εγγύηση, αν καλύπτει πέραν του Συστήματος και τον Κινητήρα και με τι προϋποθέσεις.

Αν η Εγγύηση είναι Γραπτή και για πόσο διάστημα.
Μην ξεχνάτε πως η Υγραεριοκίνηση αφορά επέμβαση στο χώρο καύσης του Κινητήρα άρα μια μη σωστή πρόταση για το αυτοκίνητό σας μπορεί μεν να ακούγεται αρχικά φθηνή, αλλά θα επιφέρει είτε αυξημένη κατανάλωση (20-25% παραπάνω) είτε προβλήματα δυσλειτουργίας στον κινητήρα σας.

Σύστημα: Επώνυμο ή MixGrill;

Πολλοί ‘’επαγγελματίες’’ επιλέγουν να κάνουν μια μίξη εξαρτημάτων διαφορετικών συστημάτων, για να επιτύχουν χαμηλότερη τιμή.

Έτσι, ενώ ο χρήστης πχ επιλέγει ένα ‘’ιταλικό σύστημα’’, παρατηρούνται μηχανικά μέρη (πχ Πολυβαλβίδα Ασφαλείας, Ηλεκτροβαλβίδα, Μπεκ, κτλ) παραγωγής Τουρκίας ή Βουλγαρίας, τεχνική που προκαλεί προβλήματα δυσλειτουργίας στο άμεσο μέλλον ή ακόμη χειρότερα θέματα ασφάλειας της λειτουργίας του οχήματος με το εναλλακτικό καύσιμο. Ρωτήστε λοιπόν να μάθετε αν το σύστημα είναι εξολοκλήρου από την εταιρία που σας παρουσιάζει ο εκάστοτε Εγκαταστάτης, αν δηλαδή όλα τα απαραίτητα Εξαρτήματα (Ηλεκτρικά ή Μηχανικά Μέρη) προέρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή

Συντήρηση Συστήματος

Θα πρέπει να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε για την Συντήρηση που απαιτεί το Σύστημα (Υγραεριοκίνηση & Φυσικό Αέριο Κίνησης) και το κόστος αυτής. Σημαντικό επίσης να μπορείτε να διασφαλίσετε αν η Συντήρηση δύναται να λάβει χώρα και σε συνεργεία σε άλλες περιοχές από το Συνεργείο αρχικής Εγκατάστασης, χωρίς αυτό όμως να έχει επίπτωση στην Εγγύηση ή στην Καλή Λειτουργία του.

SOS – έρευνα μέσω Διαδικτύου

Αν προβείτε σε έρευνα μέσω Διαδικτύου, και επειδή στο Διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να γράφει και να υποστηρίζει ότι θέλετε, θα πρέπει να επιμείνετε στις παραπάνω διευκρινίσεις.
Μην θεωρείτε πως ‘’ο πιο έντονα διαφημιζόμενος είναι και ο καλύτερος’’, διότι η διαφήμιση στο Διαδίκτυο πολλές φορές δεν σχετίζεται και με την πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει ο διαφημιζόμενος.
Πολλές φορές η μαζική αποστολή email για προσφορά, ελλοχεύει τον κίνδυνο να μην υπάρχει σωστή σύγκριση ποιότητας.
Τα παραπάνω κριτήρια θα σας διασφαλίσουν ως προς την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της επένδυσής σας, και η επιλογή σας για την μετατροπή του οχήματός σας σε Αεριοκίνητο θα αποδειχθεί η πλέον έξυπνη κίνηση που μπορούσατε να κάνετε για την εξοικονόμησή σας.

προσφορα autgas theodorou υγραεριοκηνηση αεριοκινηση gas service