fbpx
Σεμινάριο ΤΕΙ ΙΕΚ
02Μάι, 19 2 Μαΐου 2019Δημοσιότητα
  • By .

Η εταιρία GAS THEODOROU, καταξιωμένοι στις συνειδήσεις των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών της αγοράς, ως η κορυφαία εταιρία Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, είναι σταθερά αρωγός και στους νέους Μηχανικούς.

Το τελευταίο διάστημα, δεχθήκαμε επίσκεψη από Τμήματα Μηχανικών από ΤΕΙ και ΙΕΚ, για μια επίδειξη-παρουσίαση της Αεριοκίνησης και της μετατροπής ενός Κινητήρα σε κίνηση με Εναλλακτικά Καύσιμο LPG ή CNG.

Οι φοιτητές και οι συνοδοί καθηγητές, είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά μια διαδικασία μετατροπής καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του Κινητήρα είτε με Υγραεριοκίνηση είτε με Φυσικό Αέριο Κίνησης, από τους εξειδικευμένους Τεχνικούς της GAS THEODOROU.

Συγχρόνως τους διατέθηκε έντυπο Υλικό με πληροφορίες πάνω στα Εναλλακτικά Καύσιμα, την Οικολογική τους Ωφέλεια αλλά και την πρακτική Εξοικονόμηση που αυτά προσφέρουν σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα (βενζίνη-diesel).

Πάγια πολιτική της εταιρίας μας, ως πρωτοπόρος εταιρία Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, είναι η απλόχερη διάθεση της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσής μας πάνω σε θέματα Αεριοκίνησης, προς όλους τους συσχετιζόμενους με το αντικείμενο Φορείς, αλλά κυρίως στη νέα γενεά Μηχανικών που εκπαιδεύεται σήμερα για να εξελίξει και να αναβαθμίσει την Αγορά Αεριοκίνησης στο άμεσο μέλλον.

 

Επιστροφή στην δημοσιότητα….